When:
19 November, 2022 @ 20:00 – 20:00 Europe/Tirane Timezone
2022-11-19T20:00:00+01:00
2022-11-19T20:00:00+01:00
Where:
Parku Olimpik "Feti Borova"
U.D.O @ Parku Olimpik "Feti Borova"

Bëhuni gati të këndojmë së bashku!
Për të gjithë ju rockstars, grupi me famë botërore U.D.O vjen në kryeqytet, si organizim i “Living Room Entertainment” në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit. Ata njihen si mishërimi i metalit gjerman. Grupi kryeson me vokalistin ikonik Udo Dirkschneider (ish-vokalist i Accept) dhe ata sapo kanë përfunduar albumin e tyre të 15-të në studio, të titulluar ‘DECADENT’.
Ju mirëpresim ditën e shtunë, datë 19 Nëntor, ora 20:00, te Parku Olimpik “Feti Borova”.
Hyrja është me bileta!
Për më shumë informacion rreth biletave ndiqni link-un:
www.myticket.al