Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  KALENDARI I AKTIVITETEVE OUTDOOR

  Loading Events

  « All Events

  • This event has passed.

  Videoart @PETRELE

  September 19 @ 9:00 am - 9:00 pm

  Kalendari  2023 Videoart

  Ideuar, prodhuar dhe organizuar nga: Istituto Italiano di Cultura di Tirana

  Kuruar nga: Stefano Romano

  19 Shtator Filippo Berta

  19 Tetor  Andrea Mastrovito

  22 Nëntor Lori Lako

  Shihemi atje !

  Details

  Date:
  September 19
  Time:
  9:00 am - 9:00 pm