E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një Kafe me Gjyshin

Parku i Madh i Liqenit Artificial Tiranë

Vëmendje dhe mirënjohje për gjyshërit! Roli i tyre në jetën e gjithësecilit është i pazëvendësueshëm, ndaj në ritmin frenetik që ka jeta e çdokujt, le të ndalojmë një çast dhe t'u japim vëmendje gjyshërve tanë, t'u përcjellim atyre ndjenjën e dashurisë, vlerësimit dhe respektit, edhe për përfshirjen e tyre në angazhimet e prioritetet tona. Nesër, ora 10.00, ftojmë gjyshet e gjyshërit për një kafe dhe një bisedë të ngrohtë në Parkun e Liqenit, nën rrezet e diellit. Mos mungoni!

Të ditur për Mjedisin

Parku i Madh i Liqenit Artificial Tiranë

Të gjitha gjallesat kanë nevojë për një vend ku të rriten, të ushqehen, të jetojnë dhe të shumohen. Ky vend quhet habitat. Karakteristikat e habitateve, si mbrohen dhe si është marrëdhënia e tyre me gjallesat në kushtet e ngrohjes globale do t’i zbulojmë nesër, ora 11.30 në Parkun e Madh të Liqenit, me ekspertin e mjedisit nga REC Albania, që do të jetë i ftuar në një bashkëbisedim me nxënës të shkollave 9-vjeçare.

Calendar powered by The Events Calendar