E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Arti në botën e kukullave

Parku i Madh i Liqenit, Amfiteatri Tiranë

Zbuloni botën e kënaqësisë së kukullave në Amfiteatrin e Liqenit Artificial!🎭 Aktorët e Teatrit të Kukullave do të sjellin në skenë personazhet më të dashur për fëmijët dhe do të zbulojnë magjinë dhe rëndësinë e tyre në edukimin dhe zhvillimin emocional.🌈😍

Ndeshje Futbolli

Fusha Sportive Laprake, Rruga Gjergj Legisi

Talent dhe argëtim sportiv në fushën e Futbollit! Nxënësit e shkollave publike 9-Vjeçare, “28 Nëntori" dhe "Ahmet Gashi", bashkohen në një ndeshje në fushën sportive të Laprakës.

Art Craft

Parku i Madh i Liqenit Artificial Tiranë

Eksplorim, krijim dhe kreativitet! Ndriçojmë vetëbesimin e fëmijëve përmes artit, bashkëpunimit dhe lojës. Njihuni me botën e tyre të riciklimit dhe fantazisë, nëpërmjet kreativitetit të tyre të pafund!

Të ditur për mjedisin

Parku i Madh i Liqenit Artificial Tiranë

Bëhu pjesë e udhëtimit të diturisë për mjedisin! Bashkohu me ekspertët e mjedisit nga PPNEA në një aventurë edukative, ku do të njohim biodiversitetin që na rrethon. 

Fundjava Outdoor

fusha a Fusha Ali Demi

Fundjava e përkushtuar pedalimit! Aktivitete argëtuese për fëmijët, mësimi i rregullave të sigurisë rrugore dhe ndërgjegjësimi për rëndësinë e aktivitetit fizik në jetën tonë. #PedalimiPërShëndetin #TransportiBashkëkohor

Performancë “Banda e Qytetit”

Shpërndajmë bukuri dhe inspirim nëpër qytet! Banda e Qytetit sjell një koncert të veçantë për të sjellë aktivitete të arta dhe motivuese në hapësirat tona të përbashkëta. Për një komunitet të bashkuar dhe për të kultivuar talentet e reja.

Lexo n’Park

Parku i Madh i Liqenit Artificial Tiranë

Lexo n'Park!  Poezitë në kavaleta ju presin nesër pranë digës së Liqenit.

Lojra Shkathtësie

Fusha Sportive Laprake, Rruga Gjergj Legisi

 Me lojërat e pengesave, çdo moment është një sfidë e re për të krijuar rrugëzgjidhje të shumta.  Kjo i jep fëmijëve mundësinë për të zhvilluar kreativitetin e tyre, por gjithashtu i ndihmon ato të mësojnë si të kapërcejnë sfida emocionale në një mënyrë argëtuese dhe frymëzuese.  #LojratMePengesa #Kreativiteti

Të ditur për mjedisin

Parku i Madh i Liqenit Artificial Tiranë

 Eksplorimi i Vogëlushëve në Park!   Bashkohuni me ne për një aventurë të mrekullueshme në natyrë! Fëmijët do të zbulojnë botën e bimësisë në Park, njohin llojet, jetëgjatësinë, dhe të përzgjedhin bimët e tyre të preferuara për herbariumin e tyre të parë! 

Rugby në Park

Fushat Multisportive.

Regbia: Sporti për të Gjithë! 🏉🌟 Një sport skuadre që nxit bashkëpunimin dhe talentin, regbia është e hapur për të gjithë - vajza, djem, burra dhe gra, në çdo moshë dhe nivel! Luajmë në Park, duke shtuar emocion dhe strategji në çdo moment të lojës!