E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Latest Past Events

Tirana Junior Basket

Fushat Multisportive.

Tirana Junior Basket 2: Nisma e Çaçi Basket për të frymëzuar dashurinë për basketbollin te fëmijët.  300 fëmijë, 6-14 vjeç, nga 7 shoqata basketbolli marrin pjesë në këtë mini-kampionat, ku argëtimi dhe promovimi i sportit për grupmoshat e reja janë në qendër.  Nesër në Fushën e Basketbollit, në Parkun e Liqenit Artificial Tiranë.

Fotograf për një ditë

Liqeni i Farkës

 Nxënësit të drejtuar nga stafi i fotografëve të APR-së do të marrin njohuri mbi artin e fotografisë dhe fotografinë si profesion. Në fokusin e aparatit fotografik do të jetë natyra dhe Liqeni i Farkës.Detajet bëjnë diferencën!. #fotografpërnjëditë #liqeniifarkës

Taekwondo- Testimi i Brezave me Ngjyrë

Parku Rinia Tiranë

Taekwondo është një Art Marcial që përmban shkelmimin, grushtimin dhe zhvillimin e mendjes. 🥋💥 Sot në Parkun Rinia do të zhvillohet testimi i brezave me ngjyre. Bashkohuni me ne për të parë këtë ngjarje të veçantë dhe për të mbështetur atletët tanë!👦👧💥 #Taekwondo #ArtMarcial #Sport #ParkuRinia