Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  KALENDARI I AKTIVITETEVE OUTDOOR

  Ongoing

  Ekspozita “Përshëndetje Pekin” @Sheshi Italia

  Ekspozita “Përshëndetje Pekin” do të sjellë në Muzeun Historik Kombëtar një mori të pamjeve të kryeqytetit të Kinës ndër shekuj duke reflektuar ndryshimet dhe zhvillimet mes panoramave të ndryshme.

  Java Kulturore Kineze

  Java Kulturore Kineze🇨🇳🎊vjen me një program që paraqet kulturën e traditat jomateriale kineze, një ekspozitë me pamje panoramike të Kinës ndër shekuj, koncert 🎶 në piano si dhe kemi më shumë mundësi të eksplorojmë mbi traditat kulinare apo të arteve marciale. Shfletoni programin për të mos humbur këto evente!🎊 Ju mirëpresim!🇨🇳🎶🙌🏻🥢🥡🥳