E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit Carlo & Ada!

Faleminderit Carlo & Ada!

Një pemë Manjolë, një ndër lulet më të bukura e më të vjetra në botë, simbol i besnikërisë dhe harmonisë. Ishte kjo, zgjedhja e Carlos & Adës, në mbështetje të nismës “Dhuro pemë për Tiranën”, dhuratë për Parkun e Madh të Liqenit, ku e mbollën me shumë dëshirë. Faleminderit miq!