E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit djem për dhuratën që i bëtë parkut dhe qytetit!

Faleminderit djem për dhuratën që i bëtë parkut dhe qytetit!

Sportistë dhe miq të mirë me njëri-tjetrin, 8 djem që u bënë bashkë në Parkun e Madh të Liqenit, jo për stërvitje si çdo ditë, por për të mbjellë 20 pemë rrapi! Faleminderit Ergys Kateshi, Marin Camaj, Elvis Xhafaj, Jurgen Veizi, Alket Cakaj, Ilir Logu, Klevis Xheka, Rimi Gonxhi për dhuratën që i bëtë parkut dhe qytetit! Për t’u bërë pjesë e nismës “Dhuro pemë për Tiranën”, ndiqni linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/