E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit familja Gjylbegaj!

Faleminderit familja Gjylbegaj!

Ne kemi nevojë për pemë tani më shumë se kurrë, pasi ato janë jetësore për ajër më të pastër dhe një mjedis më të shëndetshëm! Ndaj dhe familja Gjylbegaj, në kujtim të Prof. Dr. Ilir Gjylbegaj iu bashkua nismës tonë “Dhuro pemë për Tiranën”, duke mbjellë një pemë në Parkun e Madh. Për më shumë informacion rreth kësaj nisme, klikoni në: https://aprtirana.al/dhuro-peme-per-tiranen-2021-2022/