E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit heronjtë e përditshmërisë!

Faleminderit heronjtë e përditshmërisë!

Heronjtë e përditshmërisë nuk mund të mos ishin pranë nesh edhe në ngjarjen më të rëndësishme sportive të qytetit, siç ishte Maratona e Tiranës! Dhe Melsi Haluli nga Task Forca e APR është njëri prej tyre, i cili ndërpreu lejen shëndetësore pas një ndërhyrje kirurgjikale, për të dhënë ndihmën e tij konkrete në mbarëvajtjen e këtij aktiviteti!