E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit Instituti i Fondacionit Ivanaj!

Faleminderit Instituti i Fondacionit Ivanaj!

#DhuroPemëPërTiranën

#AprBashkiaTiranë

#InstitutiIFondacionitIvanaj

Një pemë dhuratë Parkut të Madh të Liqenit, si një simbol i jetës, vazhdimësisë dhe rritjes! Kështu vendosi të festojë përvjetorin e tij të katërt në Tiranë, Instituti i Fondacionit Ivanaj, i cili parashikon një të ardhme me më shumë mbështetës dhe përfitues të rinj në fushën e arsimit dhe kulturës. Faleminderit miq të parkut, natyrës dhe shqiptarëve!🙏🌳👏