E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit Drejtoria e Integrimit Evropian!

Faleminderit Drejtoria e Integrimit Evropian!

Ku ka më bukur se në Ditën e Tokës t’i bashkohesh nismës më të përkrahur, më të ndjeshme e më të dashur nga komuniteti, nismës “Dhuro pemë për Tiranën”!Pikërisht në kuadër të kësaj dite të veçantë, përfaqësueset e nderuara nga Drejtoria e Integrimit Evropian dhe Projekteve të Huaja mbollën një pemë Kamelia në Parkun e Madh të Liqenit. Faleminderit nga zemra!