E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit kolegë për përkushtimin në mirëmbajtjen e çdo hapësire!

Faleminderit kolegë për përkushtimin në mirëmbajtjen e çdo hapësire!

Kujdesemi për frekuentuesit e shumtë të Parkut të Madh, që pavarësisht kohës me shi, shëtitja e tyre të jetë po aq e bukur, e pastër dhe e këndshme si në kohë me diell! Faleminderit kolegë për përkushtimin në mirëmbajtjen e çdo hapësire dhe objekti të oazit të gjelbër më të madh në kryeqytet!