E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit Monika për kontributin me dy lisa!

Faleminderit Monika për kontributin me dy lisa!

#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë

Dy pemë të reja i shtohen Parkut të Madh të Liqenit, dhuratë nga Monika Hajdini në kujtim të bashkëshortit, Astritit! Faleminderit Monika për kontributin me dy lisa në “Shtegun e qershive” si dhe gjithë qytetarëve për besimin dhe mbështetjen në nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”! Bashkohu dhe ti me ne, ndiq linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/