E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit për kontributin familja Krajka!

Faleminderit për kontributin familja Krajka!

#DhuroPemëPërTiranën

#AprBashkiaTiranë

Nga sot, në Parkun e Madh të Liqenit do të rritet mes shumë të tjerave edhe një pemë e re ulliri! Në kujtim të ditëlindjes së të atit, Altea dhe familja e saj mbollën në park pemën e tij të preferuar! Faleminderit për kontributin familja Krajka! Për t’u bashkuar me ne në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”, ndiqni linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/