E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Faleminderit vullnetarëve të APR-së!

Faleminderit vullnetarëve të APR-së!

Vullnetarizmi është më shumë se punë, është ndienjë, solidaritet, dhembshuri dhe përkushtim. Në këto gjashtë vite të APR, disa nga aksionet më të mëdha të ndërmarra nga ne nuk do të mund t’i sillnim në jetë pa ndihmën dhe punën e vyer të vullnetarëve, nga mbjellja e pemëve tek pastrimi i hapësirave e kujdesja gjatë situatave emergjente. Jemi mirenjohës dhe falenderues ndaj jush! #DitaNdërkombëtareEVullnetarëve#5Dhjetor#JetesëEGjelbër#RrjetiIVullnetarëve#BashkiaTiranë