E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Feneri Jubilar” ndizet në Varrezat e Dëshmorëve!

“Feneri Jubilar” ndizet në Varrezat e Dëshmorëve!

Bashkë me ambasadorin e Britanisë së Madhe, Alastair King-Smith dhe të dërguarin e Posaçëm të Mbretërisë së Bashkuar në Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, ndezëm dje në mbrëmje “Fenerin Jubilar” në Varrezat e Dëshmorëve në nder të Jubileut të Platintë të Madhërisë së Saj, Mbretëreshës Elizabeta II.