E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare” çel siparin e eventeve kulturore te “Reja”!

“Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare” çel siparin e eventeve kulturore te “Reja”!

“Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare” çel siparin e eventeve kulturore te “Reja”! Pas promovimit të librit me autorë Armand Vokshin dhe Nesila Hajdinin, ekspozita e tyre me të njëjtin emër, e cila sjell copëza arkitekture, pjesë të zhvillimit të arkitekturës bashkëkohore shqiptare të realizuar në territoret mbarë shqiptare, do të qëndrojë e hapur për qytetarët deri me datë 16 Maj. Ejani ta ndiqni nga afër