Fryma olimpike zbret në Tiranë, kryeqytetin që e do dhe e mbështet sportin! Edhe APR, si një institucion që e nxit dhe promovon atë, ndihmoi në aktivitetin e organizuar nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar, me rastin e vizitës së Presidentit të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC), Thomas Bach në Tiranë, në ditën e vlerave olimpike. Të gjithë së bashku, më shumë për sportin!