E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Fusha e futbollit në rikonstruksion deri në muajin shtator!

Fusha e futbollit në rikonstruksion deri në muajin shtator!

Fusha e futbollit, më e kërkuara për të kaluar kohën e lirë! Për të gjithë ju miq që na shkruani mbi pamundësinë e rezervimit të Fushës së Futbollit në Parkun e Madh të Liqenit, siç kemi njoftuar edhe në faqen zyrtare të APR, ju bëjmë me dije se fusha është në rikonstruksion, proces i cili do të zgjasë deri në muajin Shtator, kur të jetë shtruar totalisht tapeti i ri i barit natyral si dhe të kenë mbaruar të gjitha ndërhyrjet e nevojshme. Deri atëherë, parku ju ofron mundësinë të luani dhe argëtoheni në fushat e reja të tenisit, volejbollit dhe basketbollit!