E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Fusha e Re Sportive në Laprakë

Fusha e Re Sportive në Laprakë

Fusha e sportit në Laprakë është gati të presë fëmijët dhe të rinjtë për stërvitje!

Fusha jofunksionale dhe e amortizuar e Laprakës, e cila ishte zgjedhur si vend ndërtimi për pallate, iu kthye banorëve të zonës, si një mjedis për stërvitjen e fëmijëve dhe kampionëve të ardhshëm të qytetit. Investim që do të ndikojë drejtpërdrejtë në shëndetin dhe mirërritjen e fëmijëve të Laprakës.

Fusha e re është e pajisur me:

🛠Nyje sanitare
🏃🏻‍♂️Shërbime për trajnerët e lojtarët
👟Depo materiale sportive
🧩Rrethim dhe sistemim
🌲Gjelbërim