E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Fusha e Voleyball e mbyllur 25 Janar-28 Shkurt

Fusha e Voleyball e mbyllur 25 Janar-28 Shkurt

Ju njoftojmë se Fusha e Voleyball e ndodhur në Parkun e Madh të Liqenit Artificial Tiranë, do të jetë jo funksionale përkohësisht
deri më datë 28 Shkurt për arsye rikonstruksioni.

Deri në datën e caktuar, nuk do të jetë e mundur të kryhen rezervime online për Fushën e Voleyball!

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin,

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Tiranë