E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Fushat e Tenisit ”Perlat Voshtina” tashmë janë funksionale për tu rezervuar!

Fushat e Tenisit ”Perlat Voshtina” tashmë janë funksionale për tu rezervuar!

Të apasionuarit pas sportit të tenisit tashmë mund të rezervojnë Fushat e Tenisit “Perlat Voshtina” në Parkun e Madh të Liqenit! Hapësirat më të reja sportive janë totalisht funksionale, ndërsa mbi rregullat e përdorimit dhe rezervimit on line mund të njiheni në faqen zyrtare të Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, e cila si promotore e jetës së gjelbër dhe aktive menaxhon dhe mirëmban këtë ambient brenda parkut! Më shumë detaje rreth rezervimit i gjeni në: http://sport.aprtirana.al/