E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Fushat Multisportive mirëpritën të rinjtë e Special Olimpics Albania!

Fushat Multisportive mirëpritën të rinjtë e Special Olimpics Albania!

#SportPaBarriera#LuajmëSëBashku

Fushat Multisportive në Parkun e Madh mirëpritën të rinjtë e Special Olimpics Albania në stërvitjen e parë bazë për ushtrim në basketboll dhe futboll! Një mundësi më shumë për të rinjtë që të kultivojnë, rritin e zhvillojnë dashurinë për sportin, vullnetarizmin, jetën!⛹️🤸🤾