Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Garë çiklizmi “Ndërgjegjësojmë për Malet”

  IMG-20171209-WA0008

  – INFORMACION –

  Gara “Ndërgjegjësojmë për Malet” është e tipit road bike dhe marrin pjesë 6 kategori çiklistësh.

  Regjistrimet mbyllen ditën e Premte 8 Dhjetor.

   

  – DETAJET E GARËS 10 DHJETOR –

  Ora 10:00:

  Starti i garës te Sheshi “Nënë Tereza”. 

  Trajektorja: Sheshi “Nënë Tereza” – Fusha e Dajtit.

   

  – FORMULARI I REGJISTRIMIT –

  *Regjistrimet janë mbyllur!

   

  -LISTA E GARUESVE-

  lista per print-1lista per print-2