E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Gëzuar 8 Marsin, Ditën e Nënës!

Gëzuar 8 Marsin, Ditën e Nënës!

Nënë, fjala më e bukur në botë! Një jetë që jep jetë, dashuri, dhembsuri e përkujdes deri në vetëmohim! Jo më kot, që në historinë e hershme të njerëzimit, Toka nënë, e njohur edhe si Nëna natyrë ka qenë një personifikim i natyrës përkatësisht tokës, që përqendrohet në aspektet jetësore dhe ushqyese të natyrës e të tokës duke e mishëruar atë, në formën e nënës!Gëzuar 8 Marsin, Ditën e Nënës