E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Maleve!

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Maleve!

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare e Maleve 2021! Turizmi malor, ecjet, ngjitjet, zbulimi dhe hapja e shtigjeve të reja është prioritet për app #TiranaImeOutdoor. Në këtë ditë ku vëmendja përqendrohet te malet dhe zhvillimi i qëndrueshëm i tyre, njihni shtigjet më afër banesës suaj. Për më shumë info mbi shtigjet dhe si mund të mbërrini në destinacion shkarko app TIO: https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/