Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Infopointe

    Në Parkun e Madh të Liqenit Artificial janë të vendosura infopointet me informacionin përkatës tek pjesa e hyrjes nga Garda, Fushat , Amfiteatri i Tiranës dhe Shkolla “Wilson”.