E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

InTv – “Joga në park”, provojeni! Bashkia sjell falas crossfit, pilates dhe joga

InTv – “Joga në park”, provojeni! Bashkia sjell falas crossfit, pilates dhe joga

Tirana promovon aktivitetet, që në fokus kanë jetesën e shëndetshme. E tillë është ajo e të premtes “Joga në Park”, që do të zhvillohet në parkun e madh të Liqenit Artificial, organizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në Bashkinë e Tiranës. Fizioterapisti Dorian Meta, i cili do të jetë pjesë e aktivitetit, tregon për 3JAT çfarë do të ketë në programin “Joga në Park” dhe rëndësinë e tyre.

Aktiviteti është pa pagesë dhe janë të mirëpritur të gjithë ata që duan të marrin disa këshilla për trup dhe mendje të shëndetshme. Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme: