E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Java Olimpike nis në Fushat Multisportive të Parkut të Liqenit!

Java Olimpike nis në Fushat Multisportive të Parkut të Liqenit!

Java Olimpike nis në Fushat Multisportive të Parkut të Liqenit! Kampionët e Shkolla Private “Elite” Tirane në sfidën e radhës në futboll, basketboll dhe volejboll, ku veç argëtimit në natyrë përcollën njëherazi dhe mesazhet e kësaj jave domethënëse për jetesën e shëndetshme dhe sportive