May
14
Sat
2022
Art Crafts @ Parku i Liqenit
May 14 @ 11:00 – Jul 16 @ 12:00
Art Crafts @ Parku i Liqenit

Luaj dhe mëso!
Vizatimi, piktura, ngjitja, krijimi dhe artizanimi janë mënyra të mira për zhvillimin e mendjes te fëmijët e vegjël.
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me G-Art Kids organizojnë aktivitetin Art Crafts, çdo të shtunë, tek Parku i Liqenit Artificial, në orën 11:00.

Jun
29
Wed
2022
Java e Kulturës Turke
Jun 29 @ 20:00 – Jul 7 @ 21:00
Java e Kulturës Turke
Shqipëria Mikpret Turqinë!
Java e Kulturës Turke nga data 29 Qershor – 7 Korrik.
Për më shumë informacion rreth programit gjeni link-un:
Jul
6
Wed
2022
Vals me të rinjtë nga Eno Peçi / “Waltz with the Youth” by Eno Peçi @ Sheshi Skënderbej
Jul 6 @ 20:00 – 21:00
Vals me të rinjtë nga Eno Peçi / "Waltz with the Youth" by Eno Peçi @ Sheshi Skënderbej
Ambasada Austriake dhe Kongresi Rinor Kombëtar i Shqipërisë në kuadër të “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” kanë kënaqësinë t’Ju ftojnë në performancën e kërcimit dhe klasën e valsit.
Vals me të rinjtë me pjesëmarrjen e koreografit dhe balerinit solist Eno Peçi shoqëruar nga balerinët Aneda Lusha, Elda Logo, Semela Skënderasi, Eltion Merja, Kevin Hila, dhe pianistja Laura Lila.
Më 6 Korrik, ora 20:00 Sheshi Skënderbej
Jeni përzemërsisht të ftuar të kërceni valsin vjenez dhe të bëheni pjesë e një koreografie të re së bashku me rininë shqiptare.
**************************************
In the framework of Tirana European Youth Capital 2022
the Austrian Embassy and the National Youth Congress of Albania invite you
to the Dance Performance and Open Air Waltz Class
Waltz with the Youth with the participation of choreographer and ballet soloist of Vienna State Opera, Eno Peçi, accompanied by ballet dancers Aneda Lusha, Elda Logo, Semela Skënderasi, Eltion Merja, Kevin Hila, and pianist Laura Lila.
On the 6th of July, at 8:00 p.m. at Skanderbeg Square
You are kindly invited to dance Viennese Waltz and be part of a newly created choreography together with the Albanian Youth.
Jul
11
Mon
2022
Festa e Fërgesës
Jul 11 @ 18:00 – 22:00
Festa e Fërgesës
Për të 5-tin vit radhazi vjen “Festa e Fërgesës”!
Këtë vit, kjo festë e kthyer tashmë në traditë, bën bashkë #BashkinëeTiranës dhe #BashkinëeElbasanit në një mbrëmje ku kryefjalë do të jetë promovimi i kulinarisë dhe traditës së Shqipërisë së Mesme.
Mos mungoni!
11.07.2022
18:00-22:00
Kalaja e Tiranës
Aug
26
Fri
2022
Sunny Hill Festival
Aug 26 @ 23:00 – Aug 28 @ 00:00
Sunny Hill Festival
Festivali “Sunny Hill” vjen në Tiranë, ku Dua Lipa dhe të ftuarit e saj do të ndriçojnë netët e kryeqytetit me shkëlqimin e tyre.
Datë 26, 27 dhe 28 Gusht, në vendndodhje të ndryshme.
Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare të festivalit: Home – Sunny Hill Festival : Sunny Hill Festival