E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Kampi sportiv me lojëra popullore !

Kampi sportiv me lojëra popullore !

Dhe thoni po të doni që nuk është kampi më i bukur i momentit! Me fëmijë të lumtur, lojëra të këndshme, miqësi të bukura. Te Tirana Kampi Sportiv po mësojmë lojën e tenisit në fushat më të reja në park, si të mirëmbajmë biçikletën, si dhe shumë lojëra të tjera popullore, duke iu rikthyer traditës me jo pak emocione e nostalgji!

#TiranaIsOpen#EuropeanYouthCapital2022