E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Kampionati i 7-të Shqiptar i Ndeshjeve të Lira-MMA në Amfiteatrin e Tiranës!

Kampionati i 7-të Shqiptar i Ndeshjeve të Lira-MMA në Amfiteatrin e Tiranës!

Në Amfiteatër kemi shumë muzikë, kërcim, e humor, por edhe sporti ka vendin e tij. Kampionati i 7-të Shqiptar i Ndeshjeve të Lira-MMA, këtë vit u zhvillua te Amfiteatri i Tiranës, me moton “Mirëkuptim, disiplinë, bashkëpunim”! Mbi 60 sportistë të të gjitha moshave dhe kategorive nxorën në pah shpirtin e garës, nivelin e lartë teknik, si dhe dëshirën për të fituar!