Djemtë e ekipit “[email protected]”, gjatë ndërhyrjes së nevojshme në tre kënde lojërash me probleme. Pastruan e lyen me bojë strukturat metalike të lodrave te këndi në Parkun e Madh dhe riparuan modulet lodra të dëmtuara te sheshi rekreativ në Rrugën e Elbasanit dhe ai te “Irfan Tomini”. I keni gati për pasdite vogëlushë!