E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Keni dëgjuar për Liqenin e i Lepurit në Shëngjergj?

Keni dëgjuar për Liqenin e i Lepurit në Shëngjergj?

Keni dëgjuar për Liqenin e i Lepurit në Shëngjergj? Një alternativë mjaft e mirë për hiking gjatë ditës së diel, por më aventurierët dhe të apasionuarit pas sporteve mund të zgjedhin edhe biçikletën! Ne me TIO-n e vizituam dhe u mahnitëm nga ky liqen me ngjyrë të pastër e të gjelbër, i rrethuar nga pisha, male dhe kodra! Për më shumë shtigje shkarkoni aplikacionin TIO: https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/