E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për fëmijët e Tiranës!

Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për fëmijët e Tiranës!

Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për fëmijët e Tiranës. Fëmijët e Tiranës meritojnë më të mirën!Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për ta – një hapësirë e transformuar, ku veç vizitës së kafshëve, do të ketë shërbime, parking nëntokësor, mjedise rekreative për piknik, kënde lojërash dhe kënde edukative.