E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Kopshti Zoologjik, një destinacion që ka nisur të ndryshojë – Burim Informacioni Top-Channel

Kopshti Zoologjik, një destinacion që ka nisur të ndryshojë – Burim Informacioni Top-Channel

Janë vetëm pak muaj qëkur APR – Bashkia Tiranë nisi rimëkëmbjen e Kopështit Zoologjik, së pari me masat për sigurinë e vizitorëve, me masat për shërimin e rigjenerimin e specieve, me pastërtinë e higjenën, me vaksinimet, me ndërprerjen e shkarkimeve të ujrave të zeza në basene, me lidhjen e dritave e ujit me sahat, për të vijuar me stolat, ndriçimin e kushtet e parkut të gjelbërt përreth, rrethimet e baseneve e mbylljen e rrethimit kryesor që ishte shoshë. Sot xhiro është disafishuar, vizitorët mirkuptojnë mungesat dhe vlerësojnë përpjekjet – ambienti është idilik dhe shlodhës e jo horror si para 1 viti. 4rrotakshet nga GearBike falas në fundjava dhe aktivitetet rekreative e edukative e bëjnë edhe më mikpritës Kopështin Zoologjik të Tiranës. Kaluam nga një rrezik ku shoqatat kërkonin të shpëtonin speciet që ekspozoheshin në Zoo në një partner për shpëtimin siç është ngjarja e bukur me arushët e vegjël të murrmë Roki e Smoki që na u besuan për kujdesje! Si nata me ditën! Ndërkohë punohet për projektin e ri.

Për artikullin e plotë vizitoni faqen: http://top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=333294