E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Krasitje e Kositje për mirëmbajtjen e Parkut të Madh

Krasitje e Kositje për mirëmbajtjen e Parkut të Madh

krasitje post 3 shtator

APR çdo ditë në punë për mirëmbajtjen e Parkut të Madh, lirimin e bllokimeve nga shkurret e egra, mbajtjen hapur e të sigurtë për frekuentuesit dhe uljen e rrezikut nga gjarpërinjtë etj për vizitorët e çdo moshe.