E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Krenarë që mirëpritëm edhe këtë vit Miss Globe!

Krenarë që mirëpritëm edhe këtë vit Miss Globe!

Krenarë që mirëpritëm edhe këtë vit Miss Globe! Të bukurat e dheut gjithë këtë javë sfiluan, shëtitën, kaluan orë provash e pushimi në ambientet e Parkut të Liqenit dhe atij Olimpik. Dhe u kurorëzua mbrëmë “Miss Globe”, ngjarja e përvitshme e konkursit të bukurisë.Një mbrëmje e magjishme e plot me emocion kurorëzoi bukuroshen nga Filipinia, Maureen Montagne, fituese të Çmimit të Madh! 👸🏻#MissGlobe2021