E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Ku të shkojmë në fundjavë?APR sugjeron shtegun Baldushk-Zaranikë!

Ku të shkojmë në fundjavë?APR sugjeron shtegun Baldushk-Zaranikë!

Ku të shkojmë këtë fundjavë? Për ju që preferoni aventurat dhe ecjen në natyrë, ushqimin tradicional dhe zbulimin e zonave të panjohura përreth Tiranës APR sugjeron shtegun Baldushk-Zaranikë. Për më shumë detaje rreth këtij shtegu ndiqni kronikën e “Rreze Dielli” në Report Tv. Të tjera shtigje mund t’i gjeni fare lehtë duke shkarkuar aplikacionin TIO: 👎https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/https://youtu.be/Q7lAIfMitUY