Kujdesemi dhe kurojmë gjelbërimin e Parkut Memorial – Varrezat e Dëshmorëve të Atdheut në përditshmëri, bëhemi gati të nderojmë kujtimin e heronjve të rënë për Atdheun! Lule, gjelbërim dhe pastërti në shtëpinë e përjetshme të atyre që dhanë jetën për Shqipërinë! Mirënjohje e respekt!