Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram
  a

  Left Sidebar

  Sot APR mbushi 1 vit nga dita e krijimit zyrtar. Kanë qenë 12 muaj intensive përpjekjesh e pune për ndërtimin e një organizate sa më efektive në shërbim të misionit. Falenderojmë të gjithë, ekipin, kolegët e Bashkisë Tiranë, partnerët e bashkëpunëtorët - në veçanti Kryetarin e Bashkisë Erion Veliaj, Zv/Kryetarët dhe Drejtorët e Bashkisë Tiranë si edhe Këshillin Bashkiak të kryeqytetit për mbështetjen e jashtëzakonshme. Shpresojmë se kemi justifikuar fondet publike të taksapaguesve për APR dhe pritshmëritë e Bashkisë Tiranë

  Falenderojmë edhe Top Channel për kronikën mbi Etno Folk Tirana 2016 dhe për sensibilizimin për këtë aktivitet! Gjejmë rastin të urojmë edhe Drejtorin e Aktiviteteve Rekreative (APR) Arjan Sykniqi për suksesin e kësaj iniciative jo të lehtë e jo të vogël. Mirupafshim vitin tjetër në Etno Folk Tirana 2017!