Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram
  a

  Left Sidebar

  Tirana Zoo Park përcolli dy arushët, që emrin e morrën nga publiku, Roki e Smoki, për në rezervatin gjerman. Në bashkëpunim me ARA dhe ISHMP e MM këta dy arushë u shpëtuan 2 muaj më parë nga abuzimi e shfrytëzimi. Tirana Zoo Park u bë shtëpiza e tyre e përkohshme, ku u kujdesëm e ku ata morrën veten mjaft shpejt e mirë. Këto dy muaj Roki e Smoki u bënë gëzimi i vizitorëve të Kopështit Zoologjik. APR – Bashkia Tiranë

  Starton për herë të parë "Etno Folk ", 5 netë rresht tek Amfiteatri i Liqenit! Për herë në historikun e Tiranës vjen një festival folklorik në natyrë. Festivali Etno Folk 2016 i organizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit me drejtor koreografin Arjan Sukniqi dhe Bashkia Tiranës do të nis këtë të mërkurë në Amfiteatrin e Parkut të Madh te Liqeni. Arjan Sukniqi rrëfen se do të marrin pjesë ansamble popullore dhe qytetarë nga Tirana, Dropulli, Skrapari, Lushnja, Tropoja, Berati, Elbasani, Gramshi,

  Për herë në historikun e Tiranës vjen një festival folklorik në natyrë. Festivali Etno Folk 2016 i organizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit me drejtor koreografin Arjan Sukniqi dhe Bashkia Tiranës do të nis këtë të mërkurë në Amfiteatrin e Parkut të Madh te Liqeni. Arjan Sukniqi rrëfen se do të marrin pjesë ansamble popullore dhe qytetarë nga Tirana, Dropulli, Skrapari, Lushnja, Tropoja, Berati, Elbasani, Gramshi, Cërriku, Korça, Vlora, Mati e Kosova. Bexhet Fezolli organizatori i grupit folklorik që vjen