Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram
  a

  Left Sidebar

  Tirana mund të mos ketë det por organizon për herë të parë Balkan Beach-Volley Championship U-20. APR - Bashkia Tiranë mbështesin organizimin e aktivitetit. Në kampionat do të marrin pjesë ekipe (meshkuj dhe femra) nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Greqia, Serbia dhe Turqia. Aktiviteti dhe ndeshjet do të zhvillohen nga data 1-3 Shtator nga ora 09-19 tek Fusha e Volejbollit në Tirana Sport Zonë. Eja edhe ti! (Hyrja për publikun: e lirë)  

  Bashkia Tiranë në bashkëpunim me ISHMP dhe AKZM (MM) si edhe me Katër Putrat - Fondacion për shpëtimin e kafshëve të egra mundësoi strehimin dhe përkujdesjen edhe për një tjetër ari të shpëtuar nga abuzimi në një lokal në Levan të Fierit, të sekuestruar. Subjekti u gjobit dhe edhe ariu PASHUKU u çlirua nga stërmundimi e tortura. Pas vaksinimit dhe vendosjes së chip-it ID do të kujdesemi ta rimëkëmbim e pastaj do dërgohet në Shtëpinë e Arinjve - Rezervati i