Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram
  a

  Left Sidebar

  Pozicioni: Drejtor i Drejtorisë Zoo Park Duke u mbështetur në Urdhërin e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës Nr. prot. 23463/1, datë 28.06.2022 “Për Miratimin e Strukturës dhe Organikës së Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit” informojmë se pozicioni i punës së Drejtorit të drejtorisë pranë Drejtorisë Zoo Park është i lirë (vakant). Përshkrimi përgjithshëm i pozicionit të punës: Drejtoria Zoo Park është përgjegjes për mirëadministrimin, mirëmbajtjen dhe përkujdesjen e Koopshtit Zoologjik. Kjo drejtori ofron shërbime rekreativo-edukativ dhe konservuese e si e tillë, duhet t’i

  https://ata.gov.al/2023/09/13/rikthehet-peza-nfest23-me-16-shtator-aktivitete-per-femije-e-te-rritur/ https://shqiptarja.com/lajm/rikthehet-peza-nfest23-me-16-shtator-nga-lojerat-per-femije-te-koncerti-rock-dhe-muzika-me-dj https://albeu.com/shqiperi/rikthehet-peza-nfest23-me-16-shtator-nga-lojerat-per-femije-te-koncerti-rock-dhe-muzika-me-dj/565360/  

  16 shtatori na gjen në Pezë!  Siç është kthyer traditë, kujtojmë në një ditë feste 81 vjetorin e Konferencës së Pezës. Nga mëngjesi deri në mesnatë, me program kulturor e sportiv që përfshin çdo grupmoshë.  Ju mirëpresim në Peza n’Fest 23! #ShifnaNPez