Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram
    a

    Left Sidebar

    Të gjithë së bashku në Parkun e Madh të Liqenit, ku mbollëm pemën e 1 miliontë për Tiranën! Një sukses, të cilin menduam ta ndanim me fëmijë, qytetarë, shoqata, biznese, ambientalistë dhe dashamirës të parkut, të cilët kanë qenë dhe përkrahësit tanë më të mëdhenj në nismën "Dhuro pemë për Tiranën"! Mirënjohje për të gjithë. Me ju, Tirana është më e bukur, më e gjelbër, më e shëndetshme!