E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Lufto për shëndetin” ishte manifestimi i rradhës te Amfiteatri i Tiranës !

“Lufto për shëndetin” ishte manifestimi i rradhës te Amfiteatri i Tiranës !

#BeActive#CombatForHealth

Dyluftimi si modeli i një jete aktive dhe gjithnjë në lëvizje për një shëndet më të mirë fizik dhe mendor në harmoni të plotë me filozofinë e Taekwondo! “Combat for health/ Lufto për shëndetin” ishte manifestimi i rradhës te Amfiteatri i Tiranës nga të rinjtë e apasionuar pas sportit të Taekwondo në kuadër të projektit “Be Active”!