E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Lule t’bukra ka Tirona

Lule t’bukra ka Tirona

Festat më të bukura në Tiranë, kur tradicionalja sjell emocione te i madh e i vogël!

Zgjodhëm një nga lagjet më të vjetra të kryeqytetit, “Xhamllikun”, për të përkujtuar, nderuar dhe festuar Ditën e Çlirimit të Tiranës me “Lule t’bukura ka Tirona”. Sheshi “Shtraus” jehoi fort nga muzika dhe vallet tradicionale tiranase, ndërsa panairi i luleve tradicionale, panairi i librit si dhe ekspozita e pikturave dhe fotove “Tirana dje dhe sot” shuan kureshtjen e qytetarëve të shumtë që mbushën sheshin!

*Aktiviteti i dt.17 nëntor, para hyrjes në fuqi të masave të reja, propozuar nga Komiteti Teknik i Ekspertëve, të cilat ndalojnë grumbullimet me më shumë se 10 persona në vende të hapura dhe të mbyllura!