E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Masat e marra nga Bashkia Tiranë kundër COVID-19

Masat e marra nga Bashkia Tiranë kundër COVID-19

Bashkia e Tiranës ka marrë një sërë masash për përballimin dhe ndalimin e përhapjes së Coronavirusit në kryeqytet. Në mbledhjen e Shtabit të Emergjencave të Bashkisë së Tiranës, ku u diskutua për masat e marra për situatën në Tiranë, Veliaj prezantoi një sërë vendimesh të rëndësishme, duke filluar nga shkollat, transporti publik etj. Ndër të tjera disa nga masat e marra nga Bashkia Tiranë kundër COVID-19 janë  dizinfektimi i mjediseve të përbashkëta si die anullimi i të gjithë aktiviteteve, përfshirë Festimet e Ditës së Verës, koncerti i Maluma, Opera La Boheme, gjithë shfaqet teatrale, shfaqjet e cirkut, të pakten për një periudhë dy javore.

 

top-channel.tv

2819775184782227