E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mbi 13 mijë pemë të mbjella në Liqenin e Fjollës, në Ditën Botërore të Pyjeve

Mbi 13 mijë pemë të mbjella në Liqenin e Fjollës, në Ditën Botërore të Pyjeve

Mbi 13 mijë pemë të mbjella në Liqenin e Fjollës, në Ditën Botërore të Pyjeve, e cila këtë vit vjen me mesazhin universal: Pyjet për shëndetin dhe mirëqenien! Mes pemëve të mbjella në kuadër të kësaj dite të rëndësishme numërojmë 1 mijë fidanë lajthi, 8 mijë fidanë pishe dhe mbi 4 mijë akacie, të gjitha nga fondi pyjor i APR! Më shumë gjelbërim për Tiranën, më shumë ajër i pastër, më shumë frymëmarrje, më shumë shëndet, më shumë jetë për qytetarët!